Pagina 1 van 1

Laat je genezingsverhaal hier aan anderen lezen aub

BerichtGeplaatst: za jan 04, 2014 9:11 pm
door Marina
Ik raak maar niet uitgelezen op dit forum, het ene verhaal na het andere, waarvan sommigen met véél herkenningspunten. Een rode draad blijkt toch wel spier-en gewrichtsproblemen, vermoeidheid en een onwerkelijk gevoel te zijn. Ieder lichaam is natuurlijk verschillend en afhankelijk van de duur dat de boosdoener(s) aanwezig zijn of geweest zijn.

Spijtig is wel dat de meesten de evolutie en de manier waarop ze hun genezingsproces aanpakten, of nog steeds aanpakken, niet verder komen posten. Het zou nochtans een grote hulp zijn voor anderen.

Wat mij ondertussen ook intirigeert is hoe jullie ervaringen zijn met ons sociaal vangnet bij langdurige afwezigheid/ziekte terwijl je iets overkwam wat je niet echt aan anderen kan uitleggen wegens geen duidelijke bewijskracht. Kreeg je 'begrip' of was het een 'njet'. De adviserend geneesheren bij mutualiteiten en de heren vh RIZIV zijn zich totaal niet bewust van wat hun 'njet'beslissing kan aanrichten.
In detail treden is niet nodig, wat mij vooral boeit is of je op begrip of onbegrip kon rekenen van die bepaalde instantie.

Alvast bedankt

BerichtGeplaatst: za jan 11, 2014 6:07 pm
door admin-amalgaam.be
Ik zou ook graag zien dat men meer over positieve resultaten hier op het forum verslag doet, maar het is wel enigszins begrijpelijk. Eens genezen van de "amalgaamziekte" neemt men de draad van het leven weer op en gaat de verloren tijd proberen in te halen ...

Zelf heb ik niet eens een poging gedaan om via ziektefonds enige recuperatie te krijgen, vermits ik al zo dikwijls heb vernomen hoe weinig begrip er is voor deze problematiek. Die dus officieel niet bestaat.

Wel is het zo dat sommige gevolgen, zoals het veel voorkomende chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) intussen al wel gemakkelijker erkend worden. Uiteraard zonder een belangrijke oorzaak nl. Kwikvergiftiging uit o.a. amalgaamvullingen, te erkennen. :-(

Pieter