nieuw

Hier is plaats voor alle vragen en opmerkingen ivm amalgaam, kwik, enz., die niet in de andere forums passen.

Moderator: admin-amalgaam.be

nieuw

Berichtdoor MarjaG » di okt 31, 2017 11:18 am

Beste moderator en forumleden,

Allereerst bedankt dat ik ben toegelaten tot dit forum.
Ik ben al lang ziek oa door zware metalen waaronder amalgaam. Mijn ziekte heeft ons toentertijd doen besluiten om naar de Eifel in Duitsland te verhuizen. We hebben daar ongeveer 4 jaar gewoond. Nu weer terug in Nederland. In Duitsland is veel gebeurd. Daar hoorde ik voor het eerst over amalgaam en ik heb het geluk gehad bij dr. J. Mutter behandeld te kunnen worden. Het amalgaam is op een verkeerde manier (onbeschermd) verwijderd. Daardoor een extra kwikzilververgiftiging opgelopen (ik was toen nog niet in behandeling bij dr. Mutter). DMPS injecties gehad, doe nog steeds zelf aan ontgifting met verschillende middelen. Het zal nog lange tijd nodig hebben voordat die zware metalen uit mijn hersenen zijn, ik houd daar rekening mee. Inmiddels worstel ik nog steeds met mijn ziekte. Ik ben blij dat ik dit forum ben tegen gekomen. Nadat ik me ingelezen heb op het forum zal ik actief gaan deelnemen. Aan een ieder: veel sterkte toegewenst. Want ik weet inmiddels dat een kwikzilververgiftiging vaak veel klachten en ellende met zich meebrengt.

groet, Marja
Geef nooit op en laat je leven niet langer verzieken door zware metalen!
MarjaG
 
Berichten: 4
Geregistreerd: di okt 31, 2017 10:52 am
Woonplaats: Rotterdam

Re: nieuw

Berichtdoor admin-amalgaam.be » di okt 31, 2017 6:28 pm

Welkom hier Marja,

Je bent spijtig genoeg niet de enige.
Veel oorzaken blijven dikwijls verborgen, ook al omdat de kwikvergiftiging samengaat men andere oorzaken, waardoor moeilijk te definiëren.

Wat we al wel dikwijls hebben vernomen is dat DMPS als agressief ontgiftingsmiddel wordt ervaren. Zodoende wordt vaak aanbevolen om met zachtere middelen te ontgiften, zoals bv. groene bio-groenten, chlorella, enz. Dat gaat langzamer maar met minder nevenverschijnselen, omdat het natuurlijke middelen zijn. Maar ik vermoed dat je die allicht ook al hebt toegepast.

Kwik in de hersenen is moeilijk op te sporen, te bewijzen en ook niet snel te ontgiften. De gekende kwiktesten laten enkel zien wat er vrijkomt en niet wat er nog in het lichaam zit, uitgezonderd ± de haartest.

Benieuwd naar je vervolg, want alle ervaringen helpen nieuwe "amalgaam-ontdekkers" de weg vinden naar herstel van gezondheid.

Tot later en hartelijke groet,
Pieter
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 414
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: België

Re: nieuw

Berichtdoor MarjaG » wo nov 01, 2017 12:03 pm

Hoi Pieter,

Als we over oorzaken spreken, in mijn geval een combinatie van factoren. In de eerste plaats ben ik als ongeboren kind vergiftigd met formaldehyde. Mijn moeder heeft onbeschermd als schoonmaakster in een pathalogisch laboratorium gewerkt. Foute start dus met mogelijk ontwikkelingsstoornissen, bijv. op het terrein van stofwisseling. Ik was altijd al aan het kwakkelen met mijn gezondheid. Op jonge leeftijd al ernstig ziek vanwege mijn nieren, het is een wonder dat die nu goed werken. Ik zal ook wel problemen hebben met de ontgifting van afvalstoffen. Voorts ben ik op veel momenten vergiftigd allerlei gif, oa met meerdere vormen van kwikzilver (bv werken met mercurochroom in de verpleging. En dan jarenlang 10 amalgaamvullingen en een aantal gouden kronen.

Ik heb geen problemen met de DMPS injecties. Inderdaad: DMPS haalt enkel zware metalen uit plaatsen die een beetje makkelijk te bereiken zijn. Maar door osmose vanuit de cellen naar de extracellulaire ruimten kunnen de zware metalen zich dan toch weer verplaatsen (zodat er bij een volgende DMPS injectie weer zware metalen gebonden kunnen worden en uit het lichaam gehaald). Ik kan nu eindelijk,na jaren, ook voorzichtig aan Koriander tinctuur gebruiken (in combinatie met chlorella en Bärlauch). Die combi bindt en leidt de zware metalen uit het zenuwweefsel waaronder de hersenen.

De hoeveelheid kwikzilver in de hersenen kan enkel worden vastgesteld bij autopsie (J. Mutter). De DMPS test is richtinggevend. Ik zal nog wel nakijken op welke manier dr. Mutter heeft onderzocht van welke zware metalen er bij mij sprake is (ik geloof porphirine profielen , maar moet ik nog uitzoeken).

Interessante link: http://www.detoxklinik.de/publikationen/
Geef nooit op en laat je leven niet langer verzieken door zware metalen!
MarjaG
 
Berichten: 4
Geregistreerd: di okt 31, 2017 10:52 am
Woonplaats: Rotterdam

Re: nieuw

Berichtdoor Info » di nov 07, 2017 7:41 pm

Marja,
Ik volg het Andy Cutler protocol. Je vindt het ook op FB.
Even ter info :
DMPS intraveneus raadt hij af. Zoals Pieter zegt, een gevaarlijk iets. Je kan meer lezen hier : http://www.dmpsbackfire.com/test/default.shtml
Chlorella is geen chelator. Het is te zwak om kwik vast te houden en daarom ook afgeraden, in verband met redistributie van het kwik. Chlorella is een thiol en enkel dithiols zijn chelatoren van kwik.
Coriander gaat door de bloed/hersenbarrier, maar de halfwaarde tijd van coriander is niet gekend en dus wordt dit ook afgeraden, omdat er dan vlugger redistributie optreedt.
In heb protocol wordt aangeraden : DMPS of DMSA oraal te nemen in kleine dosis en rekening houdend met de halfwaardetijd en zo langzaam te ontgiften. Voor het ontgiften van de hersenen : Alpha Liponzuur. Dit heeft een halfwaarde van 4 u., dus moet je het om de 3u nemen in lage dosis.
Link : http://www.livingnetwork.co.za/chelatio ... -protocol/
Avatar gebruiker
Info
 
Berichten: 11
Geregistreerd: wo jun 08, 2016 11:22 am
Woonplaats: Limburg (België)

Re: nieuw

Berichtdoor MarjaG » wo nov 08, 2017 6:01 pm

Beste info,

Het klopt niet wat je zegt over DMPS, chlorella en koriander. Ik kan je aanraden om je verdiepen in wat dr. Mutter hierover vermeldt, bijv. in zijn boeken. Maar er zijn ook veel youtube filmpjes van lezingen van Mutter te vinden. Dr. Mutter is een van de toonaangevende artsen op het gebied van zware metaalvergiftiging. Hij heeft vele (soms ernstig zieke) mensen met goed gevolg behandeld. bij onderstaande link geeft Mutter reactie op het Cutler protocol. http://www.symptome.ch/vbboard/amalgam- ... d-u-a.html

https://www.antipsychiatrieverlag.de/ve ... _statt.htm - dit boek wordt herzien uitgegeven:
https://www.weltbild.at/artikel/buch/ge ... 14634287-1

Voor wat betreft Mutter: je kunt ook gaan lezen bij http://www.detoxklinik.de/publikationen/
Geef nooit op en laat je leven niet langer verzieken door zware metalen!
MarjaG
 
Berichten: 4
Geregistreerd: di okt 31, 2017 10:52 am
Woonplaats: Rotterdam

Re: nieuw

Berichtdoor leentje » ma nov 27, 2017 1:58 pm

Dag Marjag


Ik wil even reageren ...ik volg ook cutler. Het ala gebeuren. Kun wil jij er iets meer over zeggen aub

Heb 25 j de amalgaamvullingen gehad en toen deze eruit gingen zijn al de symptomen weggegaan die ik toen had

Ik hoop je nog te horen

Leentje
leentje
 
Berichten: 50
Geregistreerd: di maart 29, 2016 3:45 pm

Re: nieuw

Berichtdoor MarjaG » do nov 30, 2017 7:55 pm

Hoi Leentje,

Het is mooi dat al je symptomen zijn verdwenen na verwijdering van amalgaam. Dat zal ws op de goede manier gedaan zijn. Dr. Mutter zegt ook dat bij veel mensen de klachten verdwijnen na een correcte amalgaamverwijdering. Bij mij is dat goed fout gelopen. Geen kofferdam, geen beschermende maatregelen, foute tandarts. Ik wist toen nog niet dat dat noodzakelijk was. Ik zit ook nog eens met een chronische lyme die vooral in mijn hoofd zit (neuroborreliose) en veel hoofdpijn veroorzaakt. Het zal bij mij meer tijd kosten voordat de zware metalen uit de hersenen zijn. De lyme persisteert als die zware metalen er nog zitten (aldus dr. Klinghardt).
Ik kan verder niet veel zeggen over Cutler. Je kunt lezen wat dr. Mutter over Cutler heeft gezegd, zie mijn vorige bijdrage.
Geef nooit op en laat je leven niet langer verzieken door zware metalen!
MarjaG
 
Berichten: 4
Geregistreerd: di okt 31, 2017 10:52 am
Woonplaats: Rotterdam  • >>>>> Belangrijk:

Suiker staat bekend als grote gebit-vernieler. Maar het is zooo zoet. Hoe kom je af van je suikerverslaving? Klik hier voor een efficiënte oplossing (enkel in het Engels)


Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

  • >>>>> Belangrijk:

••••• SPIRITOO is het alternatief sociaal netwerk voor contacten en events ivm gezondheid, spiritualiteit, enz. BEKIJK HET HIER •••••

cron