Spiritoo alternatief sociaal netwerk

Zoek tandarts om vullingen te verwijderen!

Hier is plaats voor alle vragen en opmerkingen ivm amalgaam, kwik, enz., die niet in de andere forums passen.

Moderator: admin-amalgaam.be

Zoek tandarts om vullingen te verwijderen!

Berichtdoor Lisa » wo maart 29, 2006 1:49 pm

Hallo iedereen,

Toevallig ontdekte ik deze site. Wat ik hier ondertussen al las over amalgaam-vullingen is best wel beangstigend. Ik loop er namelijk ook al jaren meer rond. Nu heb ik nog niks gemerkt van enige bijwerkingen ofzo, maar wel zijn er bij al mijn vullingen in de loop van de jaren hele kleine beetjes afgebrokkeld. Ze moeten dus dringend vervangen worden. Mijn vorige tandarts had mij al een tijd geleden voorgesteld om 'andere' vullingen te plaatsen, ook om het 'zicht'.
Ik ben echter onlangs verhuisd naar Diest en ben dan ook op zoek naar een nieuwe tandarts (mijn vroegere is ondertussen op pensioen). Natuurlijk ken ik er geen één en om nu lukraak maar 'een tandarts' te kiezen vind ik persoonlijk niet aangewezen. Zoals blijkt uit o.a. deze website is een goede tandverzorging uitermate belangrijk voor een goede gezondheid. Aldus zou ik ook een echte bekwame tandarts willen vinden. Op jullie 'overzicht' stonden geen tandarten van Diest vermeld. Kan er iemand mij helpen?
Alvast bedankt voor jullie snelle reactie.

Groeten.
Lisa
 
Berichten: 1
Geregistreerd: wo maart 29, 2006 1:23 pm

Berichtdoor admin-amalgaam.be » vr maart 31, 2006 9:09 pm

He Lisa, welkom hier op ons forum.

Ja, het is een hele ontdekking, dat zo'n sterk gif al jaren in je mond zit.
Het is zeker niet onze bedoeling om angst te veroorzaken, maar de waarheid wordt verborgen en wie het ontdekt kan er tenminste tijdig iets aan doen.

Sommige gestellen (zoals het jouwe) kunnen het gevecht lang volhouden, maar volgens mij zal het giftig kwik zich vroeg of laat toch laten gelden. Je mag dus blij zijn dat je nog geen zichtbaar letsel hebt, in tegenstelling tot de meesten op het forum hier. Daardoor is je behandeling bij de tandarts ook minder zwaar, want je lichaam kan het onvermijdelijk vrijkomen (ondanks maatregelen zoals Cleanup) van kwikdampen bij het (traag!) uitboren van de amalgaamvullingen beter verwerken.

Je hebt groot gelijk om een bio-tandarts te willen. Ondanks alle inspanningen zit onze lijst nog vol gaten. :wink: Misschien moet je intussen iets verder gaan zoeken in bv. Leuven. Ik ken mensen die voor "hun" uitgekozen tandarts helemaal naar Duitsland gaan. Om maar te zeggen dat sommigen er veel voor over hebben om op de beste manier behandeld te worden.

Veel succes en hou ons op de hoogte als je wil.

Groetjes,
Pieter
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 422
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: België


Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Onze Gezonde Boeken - Klik erop voor info - Bestellen is amalgaam.be steunen! Amalgaam.be is een vrijwillig initiatief, zonder subsidies.
Jullie aankopen zijn NODIG om gedeeltelijk de kosten van deze site te dragen. Laat het niet aan de anderen over aub. Danku!

Boek: Genees Tandbederf door voeding, van Ramiel Nagel
Er zijn nog veel andere gezondheidsboeken via deze link (klik) te bekijken of te bestellen met thuisbezorging (NL + B)!
JOUW STEUN IS NOODZAKELIJK!