Spiritoo alternatief sociaal netwerk

Slapeloosheid door amalgaanvullingen?????

Hier kan je je ziekte- en/of genezingsproces vertellen, of gelijk welke ervaring met amalgaam.

Moderator: admin-amalgaam.be

Slapeloosheid door amalgaanvullingen?????

Berichtdoor Biker » wo nov 10, 2010 10:55 pm

Hoi, ik ben nieuw op het forum en formuleer hieronder in het kort mijn probleem. Ongeveer 15 jaar geleden is mijn slaapprobleem opgedoken waar ik nu nog steeds niet van verlost ben. Inslapen 's avonds geen probleem, doch na enkele uren wakker en niet of nauwelijks nog kunnen slapen. In die periode, 15 jaar geleden, heb ik op korte tijd een 6 tal tanden laten "plomberen" met amalgaanvullingen. Ondertussen zitten er ongeveer 13 zulke "geplombeerde" tandvullingen in mijn mond met aan de linkerkant een oorsuizing bovenop. In al deze jaren verschillende specialisten, acupuncturisten, osteopaten, pendelaars, etc..geraadpleegd, maar niemand die mij kon "genezen". Tot......enkele maanden geleden iemand mij vertelde dat die tandvullingen wel eens het probleem konden zijn.
Mijn vraag > is er iemand die eenzelfde probleem heeft of had en die zijn ervaringen met mij wil delen en bestaat er een link tussen slapeloosheid en amalgaanvullingen ??????

Groetjes Biker
Biker
 
Berichten: 1
Geregistreerd: di nov 09, 2010 11:37 am

Slapeloosheid en kwik

Berichtdoor admin-amalgaam.be » vr nov 12, 2010 3:11 pm

Dag Biker,

Welkom hier op het forum.
Hoewel we hier geen diagnose kunnen of mogen stellen, valt de timing wel op van je symptomen in combinatie met de plaatsing van amalgaamvullingen. Zoals je ook kunt zien op onze site http://www.amalgaam.be/symptomen.php staat dit bij de symptomen van kwikvergiftiging. Er staan wel heel veel symptomen en dat is juist het probleem: je kunt zowat alles krijgen van kwik omdat het zo extreem giftig is. Langzaam maar zeker beïnvloedt het de cellen, waardoor je hele systeem ontregeld kan geraken. Bovendien heeft kwik een "voorkeur" voor de beenderen en de hersenen. Ook speelt de afstand tot de mond mee, waardoor het hoofd en de hersenen sneller te lijden hebben. Tel nog daarbij de talloze gifstoffen die we binnenkrijgen via voeding, drank, milieu, enz. en het wordt al gauw onoverzichtelijk en aartsmoeilijk om oorzaak en gevolg te verbinden.

Natuurlijk zijn er nog vele andere mogelijke oorzaken voor je slapeloosheid. Maar als we weten hoe ongezond amalgaamvullingen zijn en het feit dat ze vroeg of laat een nadelige invloed hebben op de gezondheid ( zie ook http://www.amalgaam.be/video.php ), zou ik persoonlijk sowieso overwegen om ze te laten verwijderen. Maar let op, de manier van verwijderen is heel belangrijk om niet nog meer vergiftigd te worden. Ook met alternatieve vullingen is het opletten geblazen. Niet eenvoudig allemaal, maar het is nu eenmaal zo. Je bent alvast op de goede weg met je eerst te informeren. :idea:

Overigens, typisch voor wakker worden in de nacht is een probleem met de lever die mogelijk overbelast is.
Enkele extra mogelijkheden om de slaap te bevorderen:
  natuurvoeding (bio)
  regelmatige uren
  geen stress (yoga)
  frisse lucht en beweging voor het slapengaan
  pikdonker in de slaapkamer
  geen electromagnetische straling (wekker, nachtlamp, gsm, DECT-telefoon, TV)
  mineralen en vitaminensupplementen in overleg met natuur-arts
  Valeriaan-supplement
  Kamillethee
  Lindethee


Oorsuizingen komen veel voor bij "geplombeerde tanden". Ik ken minstens één geval waarbij het "onmiddellijk" verdween bij het verwijderen, nog in de tandartsstoel! Spijtig genoeg zijn de meeste resultaten op lange termijn en soms onmerkbaar. Vergeet niet dat na verwijdering enkel de kranen dichtgedraaid zijn, maar je lichaam nog vol zit met kwik. Galvanische stromen verdwijnen natuurlijk onmiddellijk.

Hopelijk is dit enigszins richtinggevend.
Als je wil hou ons hier op de hoogte van de evolutie. Bedankt alvast. Het wordt zeer geäpprecieerd door de bezoekers van het forum, want velen willen lezen over de resultaten.
Succes!

Pieter
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 432
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: BelgiëSpiritoo alternatief sociaal netwerk

Keer terug naar Ervaringen met amalgaam

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Spiritoo alternatief sociaal netwerk
cron