Spiritoo alternatief sociaal netwerk

Mijn lange lijdensweg met een happy end

Hier kan je je ziekte- en/of genezingsproces vertellen, of gelijk welke ervaring met amalgaam.

Moderator: admin-amalgaam.be

Mijn lange lijdensweg met een happy end

Berichtdoor eendracht » vr mei 08, 2015 7:32 am

Toen wij in 1997 in Duitsland woonden, was ik aan het eind van mijn latijn, toen ik via een buurvrouw de naam van een natuurheilkundige kreeg, die mij na iriscopie wist te vertellen dat mijn hele immuunsysteem kapot was Zij stuurde me door naar iemand die een amalgaan-palladium overgevoeligheid vaststelde. Via een speciale tandarts naar de universiteit van Marburg voor een speciale metaaltest. Resultaat: allergisch tegen palladium en intolerant tegen amalgaan. Deze uitslag en het feit dat 1 nier slechter aan het werken was (sommige van mijn andere klachten som ik onderaan op) waren aanleiding om alle kronen (voor de tweede keer 11 stuk) en vullingen te laten verwijderen.
Voor deze kronen had ik andere; de eerste waren nodig, omdat mijn tanden niet meer gevuld konden worden. De vele gaatjes waren voor een groot deel ontstaan door beugels die ik in de jaren '60 heb gehad. Ik was mezelf dus langzaam aan het vergiftigen en vergelijk het altijd met de monniken vroeger, die door water van een bron in het klooster te drinken zichzelf vergiftigden met lood.
De samenstelling van het 2de stel kronen was:
palladium; 75,4 %
goud; 5,5 % (hiervan 86,5 % goud, 10,5 % platina, 1,5 % zink, -1 % rodium, indium, tantalium, mangaan
Onder de kronen zat overal amalgaan( de kroon was zogezegd daarop opgebouwd)
De kronen en vullingen zijn toen verwijderd door Dr. Vetter in Wetzlar (Duitsland) en er is een ontgifting gedaan met DRT druppels. Ik heb een half jaar een noodoplossing gedragen van kunststof en toen is de hele zaak na uitvoerig testen vervangen door zgn. galvanokronen (99 % goud en keramiek en een hechtingslegering voor een brug.
Deze kronen heb ik nog steeds en ben me in de loop der jaren steeds beter gaan voelen.

Behalve allerlei klachten , waarvan ik sommige als kind had in de jaren '50 (chronische verkoudheid, ontsteking van tandvlees etc) waren voor ik de oplossing had gevonden was ik bij de volgende specialisten kind aan huis en werden dit allemaal vastgesteld:
* Oogarts: myopie, astigmatisme, keratokon junktivitis sicca bols, cysten op de ogen. In het kort: ik zat elke week bij de oogarts om mijn traanbuizen met collageen te laten vullen, zodat er nog iets van vocht in mijn ogen bleef staan. Behalve dat ik bijna altijd met een afgesloten zonnebril rondliep, kon ik bijna niks meer omdat mijn ogen super gevoelig waren (niet lezen, geen pc, vaak niet naar buiten (wind), bijna geen sociaal leven (geuren restaurant, kaarsen, parfums etc)
* Huidarts: regelmatig uitslag her en der
* Internist: chronische bronchitis, beperkte nierfunctie links (albuminerie), gastritis, lage basaal-TSH spiegel), infectie met Eppstein-Bar virus
* Gynecologe: vervroegd in de overgang, mastopathie en na biopsie knobbel verwijderd die slecht was geworden
* Orthopeed: voorstadium van hernia en overbeweeglijke gewrichten
*Neuroloog: depressiviteit

Alle klachten die bij de verschillende disciplines behandeld zijn zal ik hier achterwege laten, maar ik heb in alle landen waar we gewoond hebben (en dat zijn er heel wat geweest) in ziekenhuizen gelegen voor operaties en behandelingen: niersteenaanvallen, cystes verwijderen, diepe trombose na een meniscusoperatie, door zwak bindweefsel een wandelende nier moeten laten ophangen etc. etc. Wie belangstelling heeft voor alles kan me daarnaar vragen en die geef ik dan antwoord.

Sinds alles verwijderd is, zijn mijn klachten langzaamaan verdwenen en ben ik een nieuw mens geworden. Ik leef pas echt sinds ik een jaar of 45 ben, maar dat doe ik dan ook met volle teugen. Sommige gevoeligheden zijn gebleven, maar worden nog steeds minder, bijvoorbeeld een intolerantie tegen melkproducten, make-up e.d. maar daar kan een mens goed mee leven.
Als mensen me soms zeggen: " ik heb veel amalgaam in mijn mond en heb nergens last van" reageer ik tegenwoordig met een stuk dat Renate Dorrestein in een van haar boeken (Heden ik; hierin beschrijft zij haar zoektocht naar ME) gebruikt:
vroeger namen de mijnwerkers een kanariepietje mee de mijn in en als dat doodging wisten ze dat er gevaarlijk gas in de mijn zat. Wij, de mensen die gevoelig zijn aan metalen, voeding, elektrosmog e.d. zijn de kanariepietjes van deze tijd.

Mijn advies:
GEEF NOOIT OP, GELOOF IN JEZELF EN OOK AL IS JE WEG NOG ZO ZWAAR ER ZIJN MENSEN DIE NAAR JE LUISTEREN, JE BEGRIJPEN EN JE HELPEN!!

Wies
eendracht
 
Berichten: 3
Geregistreerd: do mei 07, 2015 5:20 pm

Re: Mijn lange lijdensweg met een happy end

Berichtdoor Marina » zo mei 24, 2015 9:05 pm

Wies hallo,

Inderdaad een hele lange lijdensweg, met herkenbare klachten. Maar onze verhalen zijn een broodnodige bijdrage voor sommige mensen die van het kastje nr de muur worden gestuurd en daarbij waarschijnlijk ook niet mondige genoeg zijn om bepaalde artsen en de daarmee gepaard gaande behandelingen terecht te wijzen.
Straf toch dat de medische wereld het gegeven van dentaallegeringen, die het lichaam sluipend vergiftigen en sluimerend aantasten, niet duidelijk weet te erkennen.

Ooit al een poging ondernomen om je verhaal in één of ander magazine te publiceren? Zeker doen!

groetjes
Marina
Avatar gebruiker
Marina
 
Berichten: 32
Geregistreerd: do jul 04, 2013 6:29 pm

Re: Mijn lange lijdensweg met een happy end

Berichtdoor eendracht » zo mei 24, 2015 10:15 pm

Hallo Marina,

heb je een idee wat voor blad in zoiets interesse zou kunnen hebben? Ik denk, dat de meeste alleen maar interesse hebben in wat er op dit moment "mode" is en een "hype" is. Mar als je een idee hebt, geef het gerust door.
Groetjes,
Wies
eendracht
 
Berichten: 3
Geregistreerd: do mei 07, 2015 5:20 pm

Re: Mijn lange lijdensweg met een happy end

Berichtdoor admin-amalgaam.be » ma mei 25, 2015 12:52 pm

Dit is nog eens een nuttig verslag. Dank in naam van onze bezoekers, die meestal op zoek zijn naar dit soort bevestigende informatie. Want hun omgeving vindt dikwijls dat de problemen "tussen hun oren" zitten. En dat is in het geval van amalgaam nog letterlijk waar ook. :roll: Het is typisch dat veel problemen op korte afstand van het gebit beginnen. Maar natuurlijk komt heel het lichaam in aanmerking voor de moeizame strijd tegen het vergif. De mogelijke symptomenlijst is lang.

Een idee voor een magazine met interesse hiervoor zou kunnen zijn:
http://www.bliss-magazine.be
Het vermelden van onze site en forum in de tekst lijkt me nuttig en wordt zeker geapprecieerd.

Groetjes,
Pieter
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 432
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: België

Re: Mijn lange lijdensweg met een happy end

Berichtdoor Marina » ma mei 25, 2015 2:54 pm

Vorig jaar heb ik mijn eigen verhaal doorgestuurd nr Blissmagazine, geen reactie en tot op vandaag geen publicatie gezien.
Volgens mij zit geen enkele redactie te wachten op dergelijke verhalen, we kunnen enkel hopen dat iemand inziet dat het anderen kan verder helpen en meest van al onze politici hopelijk tot inzicht brengt dat er wettelijk moet gesleuteld worden aan het plaatsen van dentaallegeringen (en alle andere vreemde voorwerpen in het lichaam).

Het programma 'Volt' brengt ook regelmatig diepgaande reportages. Op woe 06/05 ging het over voedselintolerantie. Elektroaccupunctuur of EAVtest, daar rechtlijnig tegenover stond Maag- en darmspecialist De Loose. http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/video ... lt/2.38789
Chapeau voor de dame die in de studio was, en ook dergelijke testen doet en zich wist te weren tussen de opvallende en aanvallende vragen.

Mijn eigen ervaring, de reguliere geneeskunde heeft jarenlang symptomen behandeld en nooit nr de oorzaak gezocht. Door een verkeerde behandeling door een 'kwakzalvend' erkend arts kon ik totaal niet meer werken, raadpleging €150 terugbetaling ziekenfonds €13.
Het alternatieve circuit en het tegelijkertijd zelf samenleggen van mijn eigen gezondsheidspuzzel heeft mij gebracht tot waar ik nu sta, grotendeels hersteld na een mondsanering waarbij ik uiteindelijk werd verlost van het sluimerend gif palladium en amalgaam.
Elke dag nog wil ik dit uitschreeuwen, ergens verloren energie maar stilletjes hopend dat toch ooit wel eens de juiste mensen tot inzicht zullen komen en de nodige acties zullen ondernemen!
Avatar gebruiker
Marina
 
Berichten: 32
Geregistreerd: do jul 04, 2013 6:29 pm

Re: Mijn lange lijdensweg met een happy end

Berichtdoor admin-amalgaam.be » do mei 28, 2015 6:04 pm

Ja alle beetjes helpen. Ook de communicatie op deze site, die intussen 10 jaar bestaat. Niet echt reden om te vieren, maar als ik sommige berichten zie die meer dan 30.000 keer gelezen zijn, dan moet het zijn nut hebben. Ik heb die reportage over EAV ook gezien en inderdaad heeft die dame het er nog goed afgebracht, want de reguliere media zijn dominant en meestal pretentieus. Die keren dat ik gecontacteerd werd door de "grote" media duurde het niet lang of ze haakten af. Te heet hangijzer allicht. En 't is allemaal zogezegd niet wetenschappelijk bewezen. Toch wel. Trouwens, alsof zovele door de industrie betaalde onderzoeken dat zouden zijn. Maar wij zijn nog niet uitgeteld ... En de volgende generatie staat ook al klaar. :twisted:
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 432
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: BelgiëSpiritoo alternatief sociaal netwerk

Keer terug naar Ervaringen met amalgaam

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Spiritoo alternatief sociaal netwerk
cron