Pagina 1 van 1

Levenslang milde depressie en vage angstklachten

BerichtGeplaatst: za sep 05, 2020 7:20 pm
door Jack
Eerder dit jaar incidenteel wat gezocht op internet over amalgaam. Maar de doorslag kwam afgelopen maand toen ik zeer gericht ging zoeken en ook een geneesmiddel probeerde.

Ik ben veertiger en kreeg mijn eerste vullingen in de lagere school (leeftijd rond 9 jaar schat ik). Ik heb altijd gekampt met vage angstgevoelens en een "onwerkelijk" gevoel (soms echt slopend). Zo rond mijn 18e heb ik hulp gezocht vanwege depressie, en rond 35 ging het slecht en constateerde het riagg (ggz) een gegeneraliseerde angststoornis (GAS) (Engels GAD = generalized anxiety disorder). Daar kamp ik nog steeds mee en heeft nu echt teveel invloed op mijn werk en priveleven.

Ik heb best wat amalgaamvullingen die bovendien ook nog groot in oppervlak zijn. Dat maakt volgens mij ook veel uit. Mijn vrouw heeft ook amalgaam ("waarom heb ik dan geen problemen?"), maar ze zijn echt zoveel kleiner.

Ik houd het even kort maar ik kan op dit forum veel bijdragen maar heb hier ook nog veel te lezen.

- Waarom worden mensen vergiftigd? (Ga mij niet vertellen dat men dacht dat kwik in de mond wel ok was....)
- Denk ook aan fluoride etc.
- En ook de onderdrukking van alternatieve geneeswijzen

Re: Levenslang milde depressie en vage angstklachten

BerichtGeplaatst: ma sep 07, 2020 10:08 am
door admin-amalgaam.be
Dag Jack,

Welkom hier op het forum.
De mogelijke redenen dat sommige mensen last hebben van kwik en anderen zogezegd niet, zijn volgens mij de volgende.
  • sommigen zijn gevoeliger voor kwik
  • sommigen hebben extra belastende factoren, zoals stress, een slechte combinatie
  • het kan best jaren ongemerkt inwerken om later op te duiken als ziekte - amalgaamvullingen lozen altijd kwik en dat is erg giftig
  • de symptomen van kwikvergiftiging zijn velerlei en worden soms niet toegeschreven aan kwik
Toch is het ook mogelijk dat angst en depressie tegelijk nog andere oorzaken hebben. Met gezonde voeding, supplementen, kruiden, homeopathie, Bachbloesems, is daar dikwijls ook veel aan te verbeteren.

De redenen dan we op allerlei manieren vergiftigd worden en dat de alternatieve geneeswijzen onderdrukt worden, zijn volgens mij:
  • de langzame inwerking van veel gifstoffen maakt de oorzaak niet altijd duidelijk en dus discutabel
  • geld - de farmaceutische industrie is niet bezig met onze gezondheid maar wel met veel geld verdienen en ze ontkennen dat zelfs niet - levensgevaarlijk!
  • voor tandartsen is een kwikvulling gemakkelijk en lucratiever dan andere vullingen, vergetend dat ze zelf ook vergiftigd worden door de kwikdampen
  • de mainstream-media zijn hier mee schuldig aan, met rampzalige gevolgen. Zie ook de gevaren van 5G, van vaccinaties bvb en het enorm opgeklopte corona-angst-pandemie-verhaal
  • de sociale media en Google censureren onder het mom van bestrijding van fake-news (onze eigen bijdrage aan Wikipedia over amalgaam, werd jaren geleden al compleet verwijderd)
In ieder geval veel succes in je zoektocht gewenst.
Hou ons hier gerust op de hoogte.

Groetjes,
Pieter