Pagina 1 van 1

Dr. Max Daunderer en DMSA

BerichtGeplaatst: wo mei 23, 2007 10:23 am
door admin-amalgaam.be
Dr. Max Daunderer (München - Duitsland) introduceerde het gebruik van DMSA.
Bij mijn weten heeft hij geen eigen ontgiftingscentrum, maar wel een website met heel wat informatie (Duits): http://www.toxcenter.de
Specifiek ivm behandeling: http://www.toxcenter.de/ersterschritt/

Onze vragen:
1. Wie heeft er ervaring met DMSA?
2. Adressen in België of omgeving, waar men dit toepast?

Bedankt alvast,
Pieter

BerichtGeplaatst: di sep 11, 2007 2:04 pm
door simoncohen
Hallo,

bij mij zijn nu 11 amalgaamvullingen verwijderd; 2 onder een kroon en 1 onder een gouden brug (die ook is verwijderd). Ik ben recent begonnen met DMSA (Andy Cutler-protocol). Ik gebruik 25 mg per 4 uur (ook 's nachts), 3 dagen lang en dan (meestal) 4 dagen geen. Ik kan er nog weinig over vertellen, omdat ik pas ben begonnen. Wel merk ik dat ik best wat slechter ben als ik DMSA gebruik ("on round" ben). Ik denk dat dat een goed teken is.
Over enige tijd zal ik vermelden hoe het gaat met mijn protocol. Ik gebruik ook chlorophyl, vitamine B, C, E, selenium, milk thistle, NAC, inositol, multi (vitamine en mineralen), orthobasis, Algin etc. Over ongeveer 2 manden zal ik ALA toevoegen.

Groet, Simon

BerichtGeplaatst: do apr 03, 2008 12:27 am
door Annelies
In mijn onderzoek ben ik Dr. Max Daundrer vaak tegen gekomen. Hij weet erg veel over ontgiften en heeft bijzondere resultaten geboekt met zijn onderzoeken naar amalgaam.
Mijn indruk is echter wel, dat DMSA een zwaar ontgiftings-protocol is. M.i. is dat niet van toepassing op mensen die historische kwikvergiftiging hebben. Dan zijn de organen zo zwaar belast, dat dit protocol tegen kan werken.
Voor mensen die niet ziek zijn/waren, kan dit heel goed zijn, denk ik.

Annelies