Spiritoo alternatief sociaal netwerk

Palladium kronen

Amalgaam verwijderen is niet voldoende, want het kwik kan decennia in je lichaam blijven zitten als je niets doet.

Moderator: admin-amalgaam.be

Palladium kronen

Berichtdoor Mark » za jul 24, 2021 5:15 pm

Het Duitse ministerie van Volksgezondheid waarschuwde tandartsen al in 1993 voor de gevaren van Palladium kronen die veelal voor 2000 veel werden geplaatst. Het advies was om de deze niet meer te gebruiken. Dergelijke Palladium kronen bevatten ook koper. De metaallegering palladium-koper is extra gevaarlijk. Helemaal gevaarlijk wordt als door die kronen een wortelkanaalbehandeling heeft plaatsgevonden. Metaaldeeltjes kunnen hierdoor verder in uw lichaam binnenkomen waardoor talloze ziektes kunnen ontstaan. Palladium, kwik, koper en cadmium zijn zware metalen die o.a. genoemd worden bij het ontstaan van kanker, metaalallergie en de ziekte van Alzheimer.
Maar in Nederland en België is opvallend hierover vrijwel niets bekend. Uw tandarts, de tandartsopleidingsinstituten en overheid zouden hier van af moeten weten maar zwijgen hierover. Dus check zelf het materiaal van uw kronen, palladium, kwik en cadmiumgehalte vooral als er zenuwbehandelingen door die palladiumkronen zijn gebeurd, die vormen een extra risico.
Raadpleeg uw tandarts maar hou er rekening mee dat hij gaat ontkennen en misleiden of zelfs erg boos wordt. Deel dit bericht op social media.
Mark
 
Berichten: 32
Geregistreerd: wo jan 14, 2015 8:39 pm


Spiritoo alternatief sociaal netwerk

Keer terug naar Hoe ontgiften ? voeding, supplementen, enz...

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 11 gasten

Onze Gezonde Boeken - Klik erop voor info - Bestellen is amalgaam.be steunen! Amalgaam.be is een vrijwillig initiatief, zonder subsidies.
Jullie aankopen zijn NODIG om gedeeltelijk de kosten van deze site te dragen. Laat het niet aan de anderen over aub. Danku!


Boek: Genees Tandbederf door voeding, van Ramiel Nagel

Er zijn nog veel andere gezondheidsboeken via deze link (klik) te bekijken of te bestellen met thuisbezorging (NL + B)!
JOUW STEUN IS NOODZAKELIJK!
cron