Pagina 1 van 1

Bio-Chelat

BerichtGeplaatst: za sep 03, 2005 11:07 am
door Samanta
Hallo,

mijn vriend heeft sinds kort zijn amalgaamvullingen eruit gedaan. Vandaag heeft hij zo een zelftest uitgeprobeerd dat wijst op dat je een metaalvergiftiging hebt of niet. Groen was nul en andere kleuren duiden op aanwezigheid van metalen. De kleur was oranje wat wijst op cadmiumvergiftiging, maar we vinden deze tests niet sluitend genoeg.
Kan een bloed -of urineonderzoek meer bewijs leveren?

Hij zou eigenlijk nu al willen ontgiften met het produkt Bio-Chelat. Iemand die dit produkt kent en is het nut ervan al bewezen?

BerichtGeplaatst: za sep 03, 2005 11:14 am
door Saskia
Zelftest? Wat is dat voor iets?

BerichtGeplaatst: za sep 03, 2005 5:43 pm
door admin-amalgaam.be
Ik zou niet teveel waarde hechten aan de eenvoudige tests die je zelf kan doen. Er zijn diverse testkits op de markt (Econugenics®, Bio-Chelat®, ...) om zelf zware metalen in het speeksel of de urine te meten, maar ... het probleem is natuurlijk dat dit weinig zegt over het kwik in je lichaam. Bij chelatietherapieën kan het wel zijn nut hebben om te testen, maar de vraag is dan weer welke van de verschillende soorten kwik je test. Vermits kwik wordt omgezet in het lichaam en onder andere vormen ook verschillende werkingen heeft.

Pieter