Spiritoo alternatief sociaal netwerk

Tand ontzenuwen, tijdelijke vulling, symptomen bespreken

Hier is plaats voor alle vragen en opmerkingen ivm amalgaam, kwik, enz., die niet in de andere forums passen.

Moderator: admin-amalgaam.be

Tand ontzenuwen, tijdelijke vulling, symptomen bespreken

Berichtdoor kriebb » do dec 31, 2015 12:16 pm

Hoi,

De 24ste naar dokter geweest wegens tandvlees ontsteking en pijn aan kaakbeen, links boven. Serieuze aft en volgens arts tandabsces.

Amoxillin meegekregen om af te koelen. En tot max 3keer per dag ibuprofen 400mg naargelang de pijn.

Werkte.

Dan last van spruw. Neem nu isobetadine mondwater en dat Is nu ook beter.

De 29 ste kon ik gelukkig bij tandarts voor te zien wat er gaande was.

Hij heeft heeft ontdekt na lang zoeken en testen via koude en kloppen dat een ik de koude niet voelde op een tand en op foto kon je zien dat onder een vulling aan binnenzijde doner was, tegen de zenuw. Dus ontzenuwen...

Hij had weinig tijd en de wortelkanaalbehandeling laat jij liever doen door tandartsen die werken via microscoop. Dus tijdelijk opgevuld met de raad daar even niet meer te flossen. Echter ik denk dat de vulling beetje verschoven Is door de tandenborstel, je kan dat gevoel soms hebben... Met een losse vulling

19 februari heb ik bij die speciale tandarts een afspraak.

Nu voel ik wel sinds gisteren, 30 december wat uitstraling pijn en als ik met een men op mijn tanden tik, daar ook pijn.

Nu, hoeveel zorgen moet ik me maken? Mijn tandarts Is zoals iedereen nu in verlof, ook die die speciale tandarts Is nu ook niet te bereiken. En de wachtdienst wilt me niet helpen omdat het niet zaterdag Is.

Ik zoek gewoon wat uitleg en geruststelling.

Ik probeer nu die oppervlakte goed te reinigen met watjes en mondwater van die tand en sensodine repair te gebruiken. Ik slik nog steeds antibiotica, volgens arts was dat max 7 dagen, voor tandarts moest ik ze uitnemen.

Ik had nog een controle afspraak op 12 jan.

Ik wil echt die tand niet verliezen. Nu hoe snel kan zoiets bergaf gaan? Gewoon rustig afwachten of toch ergens proberen binnengeraken voor controle?

Bedankt voor informatie,
kriebb
 
Berichten: 1
Geregistreerd: do dec 31, 2015 10:33 am

Re: Tand ontzenuwen, tijdelijke vulling, symptomen besprek

Berichtdoor admin-amalgaam.be » vr jan 01, 2016 5:35 pm

Beste, welkom hier op het amalgaamforum.
Eerst en vooral wil ik melden dat we hier geen medisch advies mogen en kunnen geven. Al zeker niet over persoonlijke gevallen, want elke patiënt en situatie is verschillend en op afstand niet in te schatten.
Dus je bent wel aangewezen op hulpverleners. Lastige tijd nu met de feestdagen inderdaad. Ik heb wel de indruk dat je niet met alternatieve dokter en/of biotandarts werkt. Dat is wel iets wat we belangrijk vinden om de eenvoudige reden, dat de veelgebruikte amalgaamvullingen, waardoor deze site ontstaan is, een heel giftige oplossing blijkt te zijn voor bepaalde tandproblemen. Vermits veel "gewone" hulpverleners dit geen probleem vinden en allerlei giftige stoffen gebruiken, raden we dat in het algemeen niet aan. Misschien kun je eens een andere opinie vragen van een biotandarts? http://www.biotandarts.be
Je zegt: "ik wil die tand niet kwijt", maar ontzenuwen van een tand is juist het leven ontnemen van die tand, waardoor die bijna gegarandeerd onbereikbare bacteriën gaat ontwikkelen, die zich, samen met hun giftige afvalstoffen in het ganse lichaam verspreiden en daar voor nieuwe miserie kunnen zorgen. Daarom zijn er hoe langer hoe meer specialisten die ronduit tegen ontzenuwen (wortelkanaalbehandeling) zijn. Een belangrijke overweging die misschien noopt tot extra evaluatie of het echt wel noodzakelijk is die tand op te geven.
Wat betreft het gebruik van giftige stoffen in medicatie, fluoride en antibiotica, deze beschouwen we in het algemeen als een belasting van de gezondheid en gaan we dus vermijden door het gebruik van alternatieve, lichaamsvriendelijke stoffen uit de natuur.
Ik hoop dat je hier iets aan hebt en dat je zo snel mogelijk, maar vooral een lange termijn-gezonde oplossing vindt.
Succes en laat gerust hier weten hoe het verder loopt.
Pieter
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 432
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: BelgiëSpiritoo alternatief sociaal netwerk

Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Onze Gezonde Boeken - Klik erop voor info - Bestellen is amalgaam.be steunen! Amalgaam.be is een vrijwillig initiatief, zonder subsidies.
Jullie aankopen zijn NODIG om gedeeltelijk de kosten van deze site te dragen. Laat het niet aan de anderen over aub. Danku!


Boek: Genees Tandbederf door voeding, van Ramiel Nagel

Er zijn nog veel andere gezondheidsboeken via deze link (klik) te bekijken of te bestellen met thuisbezorging (NL + B)!
JOUW STEUN IS NOODZAKELIJK!
cron