Spiritoo alternatief sociaal netwerk

Kwik in mijn lichaam?

Hier is plaats voor alle vragen en opmerkingen ivm amalgaam, kwik, enz., die niet in de andere forums passen.

Moderator: admin-amalgaam.be

Kwik in mijn lichaam?

Berichtdoor edge » do jun 23, 2005 9:47 pm

Hallo iedereen,

Ik zal even uitleggen hoe en wat.
Ik heb 4 jaar geleden enkele tlbuizen kabot moeten maken voor mijn werk (ik was jong ze hebben me goed gebruikt toen!) en ik ben bang dat daarbij vel Kwik in men lichaam terecht is gekomen... Ik heb sinds 2 jaar wat last van dat ik heel snel bang ben voor heel veel dingen... (kan dus ook komen van andere dingen) ik heb last van men oor dus ik heb hersenkanker.. ik heb last van men ontlasting en ik heb tumor in men darmen.. zo denk ik.. geen van de symptonen zijn erggggg ofzoo maar het is er wel... ik heb last van knobbeltje op men bal ik heb zaadbalkanker gewoon heel snel bang ook... nu bedacht ik me dus laatst dat ik dat 4 jaar geleden heb gedaan... nu lees ik beetje op internet erna en nu ben ik bang dat ik dit heb.. men ontlasting... maar dit is pas naaaaa 2 jaar gekomen... daarvoor had ik nergens last van... kan het gewoon zijn dat het laat inkickt de kwik of zit het echt tussen men oren.. ik praat aankomende woensdag met men homeopaat en dinsdag heeft men dokter het een en ander uitgezocht van de tlbuizen... ik ben gewoon bang dat k nu al 4 jaar ermee rondloop... en dat het steeds erger word terwijl veel van de symptonen juist minder zijn geworden (ontlasting is beter)

kan iemand me een beetje uitleggen? of heeft iemand tips of vinden jullie het vreemd dat het pas na 2 jaar komt dit allemaal???

Ik ben nu alweer een beetje in de flip erdoor en heb er niet zo goed gevoel bij... maar kan ook gewoon aan men angst liggen... die ik sins 1,5 jaar heb... is het superrrr erg dat ik dit nu pas na 2 jaar heb? of ben ik gewoon licht hypogondrisch??? of kan het ook idd kwik zijn die na 2 jaar pas inkickt?

en worden de symptonen juist minder erg of erger... na verloop van tijd uitgaande dat ik geen kwik meer binnen krijg!! want dat krijg ik niet!!!
edge
 
Berichten: 1
Geregistreerd: do jun 23, 2005 9:39 pm
Woonplaats: Enschede

Re: Kwik in mijn lichaam?

Berichtdoor admin-amalgaam.be » vr jun 24, 2005 9:08 pm

Hej Edge,

Ik begrijp dat je dus geen amalgaam-tandvullingen hebt maar enkel via die kapotte tl-buizen eventueel kwik of ander spul hebt ingeademd. Je kwaaltjes lijken me op het eerste zicht(!) niet het gevolg daarvan, want het gebeurde een paar jaar eerder. Bij amalgaam komt het gif zeer geleidelijk in je lichaam. In dit geval alles in één keer. Wat er juist in TL-buizen zit weet ik niet. Maar ik zou toch zeker laten onderzoeken of je gifstoffen in je bloed hebt. Er is wel duidelijk iets met je gezondheid. Een slechte toestand van de darmen kan heel verschillende gevolgen hebben. Heel belangrijk. Maar angst is een zeer slechte raadgever.
En bovendien kan je met je angst ook vanalles veroorzaken, omdat de geest het lichaam echt wel beïnvloedt. Dus positief denken (niet direct aan het ergste denken) en tegelijk realistisch zijn is de kunst, dunkt me. Ook zijn er gifstoffen die een invloed hebben op je humeur (zoals kwik). Het werkt dus in twee richtingen.
Ik zou dus zeker een natuurlijke arts raadplegen (homeopatische of andere) en gezond leven, wat ook inhoudt "gezonde gedachten" ;-)
Op onze site vind je nog informatie over kwiktesten en kwikverwijderende producten en voeding.

Veel succes, steeds welkom met vragen en als je wil hou ons op de hoogte :-)

Pieter
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 425
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: België

Berichtdoor andreas » do jan 12, 2006 12:24 pm

Een tekort aan Magnesium kan ook veel klachten veroorzaken, waaronder angsten. Veel mensen krijgen hier niet genoeg van binnen via hun voeding. Vraag er eens over aan je dokter of kik eens op internet.
andreas
 Spiritoo alternatief sociaal netwerk

Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Spiritoo alternatief sociaal netwerk
cron