Symptomen

De gevolgen van kwikvergiftiging zijn zeer uiteenlopend. Je algemene weerstand en conditie kunnen verzwakt zijn. Amalgaam bevat zo'n 50 % kwik, waarvan het gevaar en de toxiciteit is aangetoond en dat kan na verloop van tijd nefast zijn voor je immuunsysteem, je reproductief systeem, je renale (nier-) systeem, je centrale zenuwstelsel, je orale en intestinale bacteriën. Verergerende factor is onder andere de combinatie van amalgaam en stress met tandenknarsen, wat kan leiden tot depressie. Lees meer hier.
We zullen hier de belangrijkste en meest opvallende symptomen vermelden. De lijst wordt regelmatig aangevuld. Meer toelichtingen over de symptomen vind je hier.


Symptomen kwikvergiftiging (onvolledige lijst)
aangezichtspijn
allergieën
Altzheimer
angsten
aphten
asthma
baarmoederproblemen en gezwellen
borstkanker
candida
chronisch vermoeidheidssyndroom CVS, CFS, ME
concentratieproblemen
Crohn - ziekte van
darmstoornissen
dementie
diabetes
dyslexie
eczeem
electrische stroom in de mond
eetlustgebrek
eierstokproblemen
geheugenproblemen
pijn in gewrichten
haarproblemen
hartproblemen
hersenbloeding
leukemie
leverdefficiëntie
luchtwegen, hoesten, verkoudheden
menstruatiestoornissen
mentale zwakte
metaalsmaak in de mond
migraine
multiple sclerose (MS)
nierproblemen
ontstekingen, vooral in de kaken, bijholtes en voorhoofdsholte, maar ook elders in het lichaam
oogproblemen
oorontstekingen
oorsuizen (tinnitis)
Parkinson
prostaatproblemen en tumoren
rugproblemen, tussenwervelschijven-degeneratie, hernia
schildklierproblemen
sexuele stoornissen en extreme afwijkingen
slapeloosheid
slechte adem (halitose)
spierkrampen, spierpijnen
tandenknarsen
tandpijn
tandvleesproblemen, paradontose
tongvlekken, brandende tong
tumoren
vermoeidheid (CVS)
versuft, verwarring
vruchtbaarheids problemen
zure smaak
zweetaanvallen
...
by Pieter


Content Management Powered by CuteNews

Nieuws 📡

Breaking: Totale amalgaam-ban in de EU 1-1-2025!
Het is zover. Het plaatsen van vergif in de mond van burgers via amalgaam-tandvullingen is voorbij, vanaf 1 januari 2025 in de hele EU. Maar het lijden is niet voorbij, want er zijn nog miljoenen mensen die met de giftige tandvullingen rondlopen en doodziek zijn. Zolang blijven onze amalgaam-site en tand-forum dus nog hard nodig.

Eindelijk de amalgaam-knoop doorhakken EU?
De Europese Commissie heeft eindelijk voorgesteld om tand-amalgaam vanaf 1 januari 2025 te verbieden. Dit omvat niet alleen het gebruik, maar ook de productie en export van amalgaam. Het Europees Parlement en de Raad moeten het voorstel nog wel ratificeren om het wet te laten worden. Gaat het er dan toch van komen? Na een strijd van meer dan honderd jaar door tegenstanders zoals wij.

VRT blijft giftige tandvullingen aanbevelen

Volgens het VRT journaal van 14 november 2019 is ongerustheid over amalgaam-tandvullingen overbodig. De bewering komt van het Verbond van Vlaamse Tandartsen. De discussie over de gevaren van amalgaam-vullingen is reeds meer dan 100 jaar oud. Intussen zijn de bewijzen dat er wel degelijk hypergiftig kwik in het lichaam komt, overweldigend.
X-stralen-onderzoek bij tandarts gevaar voor hersenen?
Volgens de Amerikaanse Tandartsenvereniging is het na onderzoek nog steeds niet duidelijk in hoeverre de x-stralen, gebruikt voor scanning van het gebit bij de tandarts, oorzaak kunnen zijn van hersentumoren.
FDA gaat mening amalgaam herzien
Eindelijk zou de Food & Drug Administration in de US opnieuw gaan onderzoeken of ze hun stelling misschien moeten herzien. Tot heden werd steevast beweerd dat amalgaam in de tandheelkunde kompleet onschadelijk is, ondanks decennia van bewijzen van schadelijkheid.

Gezonde boeken 📚

Door deze of andere boeken via deze links te bestellen zorg je mee voor broodnodige steun aan de werking van amalgaam.be en het forum. Klik op een boek voor info of bestelling. Bedankt :-)

Boek: Genees Tandbederf, van Ramiel Nagel Boek: Ongelooflijke lever- en galblaaszuivering Boek: Bijwerkingen van medicijnen

Over deze website

Dit is een initiatief van bezorgde burgers.

We willen informatie aanbieden, zodat iedereen voor zichzelf kan uitmaken of men het lichaam dagelijks wil blootstellen aan de mogelijke gevaren van zilveren amalgaamvullingen (bevatten ± 50% kwik!).

We proberen de informatie te beperken tot de essentie, zodat het overzichtelijk en begrijpelijk blijft voor iedereen. Dit zonder aanspraak op volledigheid. Voor wetenschappelijke details verwijzen we indien nodig naar andere bronnen.

Help mee om deze informatie te verspreiden:

Heb je een verhaal over amalgaam? Over het ontgiften van je lichaam? Vertel het op ons forum en je kan er anderen mee helpen. Stel al je vragen over amalgaam en aanverwante ook op het forum. Hoe meer mensen hun krachten bundelen, hoe beter voor ieders gezondheid en hoe sneller de overheid ooit eens maatregelen zal nemen om de bevolking hiervan te vrijwaren.

Bij voorkeur via het forum.
Per mail (niet copy-paste ivm spambots):
p i e t e r ७ amalgaam °be