Video

Neem even de tijd voor deze overtuigende videobeelden 0:48"" (Engels). Giftige kwikdampen komen uit de amalgaamtand. Duidelijker kan het niet!

NBC talkshow: kwik is de oorzaak van autisme en ADHD! (Engels - Quicktime player)

• Strijd tegen amalgaam in USA (Engels):

KTVU: Generation Rescue: kwik van vaccins is de oorzaak van autisme! (Engels)

• Hoe kwik de zenuwcellen van de hersenen beschadigt - Univ. Calgary (Engels):


Dè overtuigende documentaire: Amalgaam = GIF! (eng.)
Rokende Tanden.
Als je maar één video wil zien, doe dan deze. Bewijzen worden wetenschappelijk geleverd. Met alle zware gevolgen van amalgaam tandvullingen.
Ga hier een half uurtje voor zitten. Dit kan je leven en gezondheid veranderen. En ook die van je kinderen. Foetussen wordt vergiftigd door moeder's amalgaam.

Ook voor tandartsen met twijfels.
Verwijdering amalgaam is gevaarlijk zonder de juiste procedures.
Zelfs als je Engels niet zo goed is:
Z I E N !
by Pieter


Articaïne: het giftige prikje van de tandarts

Best even bekijken vòòrdat je naar de tandarts vertrekt. Een belangwekkende video van 25 minuten over de reële gevaren van verdovingsmiddelen zoals Articaïne (ook als ingrediënt in middelen met andere benaming).
by Pieter


Vergif in de Mond - gevaren van amalgaam tandvullingen

Heel verhelderende video in verkorte versie met Nederlandse ondertiteling. En deze overtuigingen zijn niet van de eersten de besten. Nog twijfels over je grijze tandvullingen? Kijk en zie!
by Pieter


Quicksilber: The strange story of mercury amalgam

Enkele feiten in deze 11 minuten durende video, zijn al bekend van andere video's hier.
Toch bevat deze video een aantal interessante extra feiten.
by Annelies


"Poison in the Mouth" Panorama + NL versie
Deze video is niet meer online. We geven dus enkel de NL tekst.
by Annelies

Oorzaak autisme en Alzheimer gevonden !
In deze wetenschappelijke voordracht-video van Prof Boyd Haley (Engels 60 min.) wordt duidelijk aangetoond hoe kwik uit amalgaam en inentingen de oorzaak is van Alzheimer en autisme.
video + slides (bekijken met Internet Explorer - Win, met plug-in)
Als dit niet werkt heb je nog volgende links zonder aparte slides.
video ASX
video Win Media Player
De presentatie-slides zelf vind je hier
by Pieter


Content Management Powered by CuteNews

Nieuws 📡

VRT blijft giftige tandvullingen aanbevelen

Volgens het VRT journaal van 14 november 2019 is ongerustheid over amalgaam-tandvullingen overbodig. De bewering komt van het Verbond van Vlaamse Tandartsen. De discussie over de gevaren van amalgaam-vullingen is reeds meer dan 100 jaar oud. Intussen zijn de bewijzen dat er wel degelijk hypergiftig kwik in het lichaam komt, overweldigend.
X-stralen-onderzoek bij tandarts gevaar voor hersenen?
Volgens de Amerikaanse Tandartsenvereniging is het na onderzoek nog steeds niet duidelijk in hoeverre de x-stralen, gebruikt voor scanning van het gebit bij de tandarts, oorzaak kunnen zijn van hersentumoren.
FDA gaat mening amalgaam herzien
Eindelijk zou de Food & Drug Administration in de US opnieuw gaan onderzoeken of ze hun stelling misschien moeten herzien. Tot heden werd steevast beweerd dat amalgaam in de tandheelkunde kompleet onschadelijk is, ondanks decennia van bewijzen van schadelijkheid.

Aanklacht massale dood door amalgaam bij Internationaal Strafhof Den Haag
De Duitse arts Max Daunderer heeft een klacht ingediend tegen tandartsen voor het gebruik van amalgaam met de dood tot gevolg.
Totale kwik-ban in Zweden vanaf 1-6-2009
Vanaf 1 juni 2009 is het in Zweden verboden nog kwik te gebruiken. Dus zowel amalgaamvullingen (50% kwik!) als andere toepassingen zijn niet meer toegelaten.

Gezonde boeken 📚

Door deze of andere boeken via deze links te bestellen zorg je mee voor broodnodige steun aan de werking van amalgaam.be en het forum. Klik op een boek voor info of bestelling. Bedankt :-)

Boek: Genees Tandbederf, van Ramiel Nagel Boek: Ongelooflijke lever- en galblaaszuivering Boek: Bijwerkingen van medicijnen

Over deze website

Dit is een initiatief van bezorgde burgers.

We willen informatie aanbieden, zodat iedereen voor zichzelf kan uitmaken of men het lichaam dagelijks wil blootstellen aan de mogelijke gevaren van zilveren amalgaamvullingen (bevatten ± 50% kwik!).

We proberen de informatie te beperken tot de essentie, zodat het overzichtelijk en begrijpelijk blijft voor iedereen. Dit zonder aanspraak op volledigheid. Voor wetenschappelijke details verwijzen we indien nodig naar andere bronnen.

Help mee om deze informatie te verspreiden:

Heb je een verhaal over amalgaam? Over het ontgiften van je lichaam? Vertel het op ons forum en je kan er anderen mee helpen. Stel al je vragen over amalgaam en aanverwante ook op het forum. Hoe meer mensen hun krachten bundelen, hoe beter voor ieders gezondheid en hoe sneller de overheid ooit eens maatregelen zal nemen om de bevolking hiervan te vrijwaren.

Bij voorkeur via het forum.
Per mail (niet copy-paste ivm spambots):
p i e t e r ७ amalgaam °be